Авангардні зачіски для вечірок

автор:

Я авангардный стиль відношу до креативу. Це нестандартне, творче бачення. Термін «avant-garde» прийшов з військової тематики, що з французької перекладається як «передовий загін». Цей стиль від інших відрізняється незвичайною геометрією, новаторськими формами, яскравими квітами і нереальними барвами. Також може поєднувати в собі різні стильові течії. Складні текстури, форми, сміливі техніки фарбування, руйнування традиційних уявлень про красу і функціональність. Я познайомлю вас з елегантним напрямком зачісок авангарду.

З колекції Ambrose Japonesque

Як правило, це складні роботи, від кутюр. Їх неодмінно хочеться довго розглядати, надихатися цими шедеврами. Вони добре підходять для подіуму, тематичної вечірки або для зустрічі Нового Року. Кожен ракурс подібної зачіски цікавий і включає в себе складні елементи плетіння, накрутки, форми на каркасі, накладне волосся.

Tony&Guy, AVANGARDE, Indira Schaelwcker

Текстура волосся може бути найрізноманітніша - від імітації атласної тканини, мішковини - до хутра. Зачіска може бути зроблена в самому стриманому прояві авангарду під назвою мінімалізм. Чи навпаки. Об'єм зачіски і її декоративні деталі можуть здивувати або шокувати. При цьому маса зачіски варіюється від повітряної до дуже важкої. Головне правильно створити ілюзію.

Chie Sato, Tony&Guy

Ще мене дуже надихає один італієць. Працював з Тревором Сорбі, наразі - арт-директор компанії Davines. Дворазовий переможець британської премії «Перукар року», має безліч нагород, працює в різних стилях. За правом вважається авангардистом. Це Анжело Семінару. Який політ фантазії, буйство колірних малюнків на волоссі, приголомшливі форми зачісок!

Angelo Seminara, Davines

Angelo Seminara, Davines

Angelo Seminara, Great Britain

Angelo Seminara, London

Angelo Seminara, London

Angelo Seminara, London

Ваша
Лєна Стяглюк