Стрижки для хлопчиків від 3 до 12 років

автор:

Звісно, розрив у 9 років це дуже багато в такому віці, багато чого залежить від характеру дитини, його стилю життя та культури, що насаджується батьками. Однак, давайте спробуємо вивести загальні принципи.

Коротка стрижка для хлопчиків з піднятим чубчиком.

По-перше, зачіска повинна подобатися вашій дитині. Психологічний момент дуже важливий. У дитини необхідно запитати, що вона бажає бачити у себе на голові. І якщо хлопчику необхідно бачити подовжену потилицю або збритий чубок в дзеркалі, то давайте до нього прислухаємося. Запитаємо, чому саме так він хоче, запропонуємо свої інтерпретації його бачення. Якщо хлопець хоче бути схожим на свого кумира і це буде виглядати стильно, то я - за! Така зачіска додасть впевненості в собі, підійме авторитет в очах товаришів, додасть енергії.

По-друге, зачіска не повинна заважати дитині читати, писати, гратися, займатися спортом. Особливо важливо, щоби волосся не попадало в очі. Пам'ятайте, що у дітей організм ще розвивається. Ми не маємо права сприяти розвитку дитячої косоокості.

Достатньо лише розчесати пальцями верхню частину.

По-третє, зачіска повинна бути простою в догляді. Святкову укладку може зробити і майстер у салоні, але дитина повинна сама впоратися з повсякденною укладкою - акуратно розчісувати або гарно скошлати волосся.

Маленький переможець!

Четвертий номер в нашому списку – швидкість стрижки. У ніжному віці діти - непосиди. Не кожна дитина висидить годину в кріслі у перукаря-стиліста. Намагайтеся під час стрижки провести цікаву, але при цьому спокійну гру, яка допоможе майстру зробити свою роботу: дорахувати до ста з закритими очима, просидіти 2 хвилини не рухаючись, допомогти включити машинку для стрижки або фен ... Наступного разу хлопчик із задоволенням прийде, йому буде цікавий процес.

І наостанок. Стрижка має бути актуальною Дитячі тренди модних стрижок перегукуються із дорослою чоловічою модою, тільки у більш спрощеній формі. Нехай хлопчик буде модним, як тато!

При запозиченні матеріалів, посилання на сайт style.kiev.ua обов'язкове

Ваша
Лєна Стяглюк