Золото на Trend Vision Award 2012

Я — золотий призер національного фіналу конкурсу стилістів в Україні 🙂

автор:

Перемога! Ура! Ура! Ура! Підготовка проходила складно, це було довго, емоційно! Але ми, команда, досягли успіху!

Ідея участі виникла майже спонтанно. Точніше, ідея участі саме в цьому конкурсі назрівала декілька років, але кожного разу щось зупиняло: багато роботи, мало часу на творчість, економія фінансів, недостатність сил… Але тихе бажання участі в голові ставало більш гучним та виросло майже до крику. Я цього хочу! Я ХОЧУ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ У ПРЕСТИЖНОМУ КОНКУРСІ СТИЛІСТІВ WELLA TREND VISION AWARD! Тим паче, що позаду вже були перемоги, не такі гучні, але… Була участь у регіональних конкурсах та Чемпіонатах України.

Перша задача — обрати номінацію. Їх дві: «Young talent» та «Color». Чесно кажучи, перевага першій була надана виходячи з вікових обмежень. Наступного року в цій номінації я вже не проходила б.

Далі необхідно обрати один з чотирьох трендів Wella 2012. Це було непросто, але зрештою я зупинилася на тренді Grace —   м’якість, природність, натуральність. Вибір було зроблено під майбутню модель. Ольга Іванченко – ідеал у всіх відношеннях. Подяка Ользі величезна за все! Не кожен дозволить проводити так багато експериментів із зовнішністю та волоссям, мало хто має стільки терпіння та витримки.

Потім — створення ідеї на базі обраного тренду, вибір кольорової гами, тканини для сукні, форми та тональних переходів у зачісці, стиль макіяжу, аксесуари. Підбір команди для макіяжу, організації фотосесії, пост-обробки… Постійний пошук чогось: певних золотих шпильок, яких немає в Україні, ідей, часу. Проби знову та знову. Нічні роздуми про все це, адже днем зайнята основною роботою. Це дуже цікавий процес, але наприкінці були моменти, коли вже нічого не хотілося. Звісно, на такі дрібниці ми не звертаємо уваги – якщо процес запущено, його вже не зупинити. Ще трохи зусиль, терпіння і… потім відкривається друге дихання.

Наступний етап – фотосесія. Зробити один-єдиний правильний кадр, який буде відправлено на розгляд журі, 13×18, до середини тулоба. Але ж хочеться показати весь образ, всі ракурси, кадри з різним освітленням …

Потім… багато чого ще відбулося. Оголосили перемогу, про нашу участь від України в Мадриді, підготовка до Іспанії, включно з пошуком заміни візажиста, адже Олена Доброва – на шостому місяці вагітності. Новий візажист – Любов Ануфрієва, з якою я працювала ще на проекті «Танці з зірками», з якою перетинаємося по роботі і зараз. Підготовка документів, узгодження всіх питань стосовно подорожі, організації та… ми вже нікуди не їдемо. Причина: організаційно-технічні питання, «політика». Україна цього року взагалі не прийматиме участь! Зрештою, я дуже рада, що все скінчилося. Радію перемозі, радію участі. Дуже багато чого навчилася під час підготовки, підбору матеріалу з різних джерел, у Наталі Балабанової. Їй окрема подяка за все! Фотографія, якій було присвячено тижні пошуку та підготовки – в парикмахерському журналі СКС.

Ваша
Лєна Стяглюк