Зачіски для дівчат на різній довжині волосся

автор:

Кожна дівчина мріє побувати в ролі принцеси. Ми можемо влаштувати для неї таке свято, зробивши гарну зачіску та одягнувши симпатичну сукню.

Саша Павлік, 5 років

В першу чергу нам необхідно визначитися з призначенням зачіски, для якої події вона готується. Обов'язково врахувати характер дитини, наскільки дівчинка активна протягом дня, полюбляє волосся збирати чи розпускати, прикраси, кого наслідує.

Короткий чубчик сильно обмежує у виборі варіантів зачіски. Він залишається природньо спадаючим, бажано без фіксації лаком. За можливості, краще не використовувати аерозольний лак для волосся. Замініть його на лак без газу, гель-воск, помадку для волосся. Діти не повинні дихати хімією.

Якщо чубчик спускається нижче рівня брів, необхідно обрати варіант його укладки. Нехай дитина приймає участь у виборі форми зачіски та аксесуарів для волосся. Якщо у дівчинки є звичка прибирати волосся за вуха чи просто різким рухом прибирати волосся подалі від очей - краще за все волосся укласти назад.

Існує три основних правила для створення дитячої зачіски - красота, комфорт та безпосередній інтерес маленької модниці.

Правило номер один. Дівчинці повинно подобатися своє відображення у дзеркалі. Інакше для чого це все?

Мілана Ашигянц, 9 років.

Номер два: комфорт. Якщо резинки будуть тягнути - настрій зруйновано, якщо щось буде заважати - капризи забезпечені. Нехай зачіска буде легкою. Рано чи пізно, але дівчинка стягне з голови важку заколку, обруч, що тисне, чи тугу резинку. Це дорослі можуть терпіти до головного болю, аби було красиво!

Потилиця зачіски з шарами всередині.

І останнє правило — процес повинен бути цікавий дитині. Я намагаюсь надати дівчинці вибір аксесуарів та їх відтінків, заздалегіть підготувавши тематичний асортимент. Також важливо використовувати приємні аромати, якщо ви використовуєте косметику - запах квітів чи жувальної гумки. В відео нижче я використала яскраві кольорові бігуді, надувні кулі, блискітки та живі квіти. Дівчата самі надули кульки, попросили використати блискітки, дали згоду на додавання кольорів, були слухняними моделями. І ми разом з ними створили їх святковий образ. В кінці дівчаткам дали невеличке дзеркало, щоби ранешті була можливість роздивитися зачіску ззаду. Це як бонус - радісне завершення процесу. Приємного перегляду!

При запозиченні матеріалів, посилання на сайт style.kiev.ua обов'язкове

Ваша
Лєна Стяглюк