Зйомка для журналу «Публічні люди»

(травень 5 2013), стр. 18-27

автор:

Хочу поділитися враженнями, отриманими від квітневої з'омки для журналу «Публічні люди».

Оля Айдінова (візажист) та я очікували на стандартні умови для фотосесії: професійна фотостудія з великими світлими гримерками, хорошим світлом та безліччю розеток. Насправді ж все було не зовсім так…

Я дісталася вказаної адреси та потрапила всередину через двері з кодовим замком, який відкрили люди, що якраз виходили. Як завжди, при мені був мій важкий металічний кейс з інструментами. Виявилося, що ці люди дивилися на мене злегка здивовано не просто так, адже локація була у приміщення навпроти - на діючому буд.майданчику. Олена Ковтюк - PR-директор журнала очікувала на мене біля зеленого забору. На ній була будівельна каска. Жарт про те, що все повинні бути в касках, але поки що їх немає мене порадувала. Ми пройшли через ворота, далі по тимчасовим дерев'яним сходам на другий поверх без опалення. Всі і все вкрито будівельним пилом. Мені одразу подумалось, що буде цікаво.

Нас прийняли в робочому «центральному офісі» — в кабінеті з голими бетонними стінами, завішаними схемами та кресленнями будівлі. Підлога вкрита шаром пилу а обігрів приміщення відбувається виключно за допомогою величезної, шумної будівельної гармати. Будівельники знайшли для нас невеличке дзеркало у старій театральній рамі. Віддали нам стіл та 2 стільця (ті, що були більш-менш чистими), готували нам гарячий чай. Дякую за теплий прийом). Неважливо де, головне, аби люди були хороші.

День промайнув швидку, знімальна площадка переміщалася з першого на другий поверх. Наші "відомі люди" - моделі, заходячи мали трохи здивований вигляд. Але дуже стійко все перенесли: і пил, і тісноту, і холодний павільон із протягами. Посміхалися, дякували. Дякую і вам - мужні наші!

Тема «Понаїхали», стр. 18-19 – Євгенія Гапчинська, художниця (Харків); стр. 20-21 – Андре Тан – дизайнер (пгт. Комсомольське), стр. 22-23 – журналіст Андрій Дурнєв (Маріуполь), стр. 24-25 – співачка Ольга Горбачова (Кривий Ріг), стр. 26-27 — адвокат Олексій Резніков (Львів).

Ваша
Лєна Стяглюк