Весільний образ та весільна зачіска

образ сучасної нареченої, яким він має бути?

автор:

У 21 сторіччі вимоги до нареченої дуже високі. Вміти носити сукню, складну зачіску, не торкатися макіяжу, вкрай незручні вишукані туфлі на високих підборах та платформі. Цілий день грати роль... Чи бути сама собою? Легко та із задоволенням підібрати стиль, продумати всі нюанси та дрібнички для власного комфорту. Створити собі свято!

Починаємо продумувати образ з одягу. Сукня, костюм, болеро, шубка, рукавички... Чи буде фата, прикраси на голові? Які кольори вам хотілося б бачити у весільному букеті? А чи думали ви про квіти у волоссі? Живі квіти виглядають напрочуд ніжно та елегантно, але не всіма квітами можна прикрасити зачіску. Деякі види і двох годин не протримаються без спеціальних пробірок з водою та спец. обробки. А деякі дуже негативно реагують на лак для волосся. Тому звертаємось до флориста, якщо не знаємо, як можуть себе повести квіти.

У весільному образі важлива кожна деталь! Щойно ви обрали сукню, можна поміркувати про фату (якщо ви хочете її бачити у себе на голові), взуття (бажано закрите), прикраси на шию, руки, вуха, голову…

А тепер можна перейти до зачіски. Згідно всіх вищевикладених пунктів обираємо стиль. Думаємо, яку зачіску ви би хотіли бачить на собі в день весілля. Чи личить вона до вашого нового образу? Чи хочеться вам, аби волосся було розпущене, напівзібране, повністю зібране догори??

Вдягніть сукню, туфлі, прикладіть фату та станьте перед великим дзеркалом на відстані у кілька метрів. Подивіться на себе ніби збоку. Візьміть невеличке дзеркало, зловіть у ньому відображення у великому. Роздивіться себе у повний зріст з різних ракурсів. Спробуйте все волосся підняти строго, потім пустотливо-зухвало. Відпустіть кілька локонів вільно донизу. Потім ще декілька... Розпустіть волосся повністю, приберіть волосся з обличчя. Як ви собі більше сподобались, з яким об'ємом та формою уявної зачіски? Подумайте, чи буде вам зручно проходити так цілий день? Чи можна протягом дня зачіску легко трансформувати?

З усіма цими думками приходьте до мене! Будемо радитися, розглядати різні варіанти. Я розповім, які форми вам підійдуть цього дня найкраще. Як зробити, аби голова за день не стомилася? Як зафіксувати та які стайлінгові засоби використовувати? Також підкажу як підібрати стайлінг під освітлення.

Ближче до дати весілля ми звіримось із прогнозом погоди, відкоригуємо зачіску для найкращої стійкості згідно прогнозу. Підберемо з вами найбільш вдалі елементи зачіски. Зачіска може бути дуже простої форми, може бути суперскладною (з використанням додаткового волосся, каркасів тощо). Пропоную після консультації зробити пробну зачіску. Це буде всього лише 50% від повної вартості, але ви точно будете знати, як будете виглядати.

Для вашої зручності це може бути паралельна робота з візажистом та фотографом. Якщо у вас дуже ранній розпис чи церемонія, можемо домовитися про виїзд.

Якщо буде час на салон, ласкаво прошу! Будьте принцесою в цей день!

Наречена : Віктория
Фото : Ярослава Прохорова
Зачіска : Лєна Стяглюк

При запозиченні матеріалів, посилання на сайт style.kiev.ua обов'язкове

Ваша
Лєна Стяглюк